Hosting - Wat is hosting?

Het is mogelijk om via ons de hosting van uw website te laten verzorgen, eventueel in combinatie met onze webdesign diensten.

Hosting is het opslaan van uw website op een snelle computer bij een zogenaamde hosting provider, welke ervoor zorgt dat al uw gegevens veilig (fysiek en elektronisch) bewaard worden en uw website 24 uur per dag wereldwijd te bezoeken is.
“Host” is het engelse woord voor “gastheer”.

Wanneer u bij ons een website laat ontwikkelen, kunt u dit doen in combinatie met een VisualDotcom webhosting pakket. Zie het menu aan de linkerkant voor een overzicht van de verschillende beschikbare pakketten.

Wij bepalen samen met u welk pakket voor u geschikt zou zijn, rekening houdend met de benodigde web-ruimte en bandbreedte.
Wij houden in de gaten of de specificaties van het gekozen pakket voldoende blijken te zijn.
Mocht na verloop van tijd blijken dat de bandbreedte gemiddeld genomen niet voldoende zou zijn, dan is het altijd mogelijk om wat extra bandbreedte toe te voegen, de kosten hiervan zijn zeer gering. Uiteraard is het ook te allen tijde mogelijk om naar een ander pakket over te stappen. Hierin wordt u door ons op heldere wijze begeleid.

Voor het overstappen worden geen kosten in rekening gebracht.